“Dah Bujang, Hensem” Anak Tunggal Siti Nordiana Jadi Buah Mulut, Macam Tak Percaya Dah Besar

Penyanyi popular berusia 36 tahun ini mesra disapa dengan panggilan Nana atau nama sebenarnya Siti Nordiana Alias. Untuk pengetahuan ramai, Nana juga mempunyai seorang anak lelaki yang diberi nama Muhammad Rayyan Nakhaie Mohd Faizal berusia 12 tahun.

Walau bagaimanapun, nampaknya perkongsian Nana terbaharu diruangan Instagram peribadinya ini pula mengvndang rasa teruja peminat Nana apabila dapat melihat perkembangan anak tunggalnya itu di media sosial.

VIDEO :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana)

Apa yang lebih menarik perhatian mereka juga, anak Nana kini sudah semakin membesar sehingga mempunyai ketinggian yang sama seperti ibunya ini lalu membuatkan video dimuat naik Nana ditonton ribuan kali oleh peminat.

Rasanya ramai mengetahui bahawa Nana merupakan salah seorang penyanyi legend yang memiliki ramai peminat sejak beberapa tahun lalu dan kini dia juga masih menjadi antara penyanyi kegemaran ramai kerana suaranya tidak din4fikan tidak jemu didengar.

Posting video terbabit turut mendapat pelbagai reaksi warganet sehingga ratusan komen ditinggalkan peminat.

Kecomelan Rayyan yang kini sudah semakin membesar apabila mempunyai ketinggian sama seperti Nana mengundang warganet juga melihat mereka seperti adik-beradik pula.

Sumber:HCL