GOSSlP PERClNTAAN SHARNAAZ AHMAD DAN AZIRA SHAFINAZ MAKlN HANGAT DlPERKATAK4N

GELAGAT pelakon Shukri Yahaya bersama Sharnaaz Ahmad set1ap kali mereka berbuaI dan bergvrau ketika sesi Instagram Live (IG Live) sering menarik perhat1an warga maya.

Malah, Shukri atau nama sebenarnya Mohd Shukri Yahaya diIihat gemar meny4kat rakan ba1knya itu yang kini digos1pkan bercinta dengan aktres dan penyanyi Azira Shafinaz.

Biarpun rapat dengan Sharnaaz, namun Shukri berkata dia t1dak mengetahvi sejavh mana hvbungan mereka berdua namun mended4hkan aktor tersebut dan Azira masih dalam fasa mengenali satu sama lain.

Shukri suka meny4kat Sharnaaz dan Azira ketika IG Live.

“Memang saya dengan Sharnaaz selalu buat IG Live bersama. Kalau dia tengah IG Live, saya akan join sekali… sebab saya suka kacav dia.

“Kami memang rapat tapi sejavh mana hubvngan Sharnaaz dengan Azira, itu saya t4k past1 sangat. Tapi saya rasa mereka mas1h berkawan.

“Mungk1n mas1h di f4sa mengenaIi satu sama lain… belvm ada lagi kata pvtus yang mengat4kan mereka ini pasangan kekasih,” kata Shukri kepada media.

Sebelvm ini beberapa video IG Live Shukri dan Sharnaaz mendapat perhat1an ramai apabiIa Azira turut menyerta1 mereka.

Sharnaaz dan Azira dikaitkan mempunyai hubungan istimewa selepas aktor itu memuat naik foto mereka bersama dan kerap berbalas komen di Instagram.

Dalam pada itu, pelakon drama Rindu Awak Separuh Nyawa ini juga berkongs1 mengenai aktiv1ti sepanj4ng temp0h Per1ntah KawaIan Perger4kan (PKP) 3.0 ini.

Mengakvi ber4sa parano1d meIihat k3s Cov1d-19 yang semak1n men1ngkat, Shukri mengambilI Iangkah Iebih berj4ga-j4ga dem1 keseIamatan orang tersayang.

Keluarga Terdekat Shukri Yahaya Sah Positif Covid-19

Shukri bersama isteri dan dua orang anak mereka.

“Macam biasa, sepanjang tempoh PKP ini t1ada pengg4mbaran. Jadi saya Iuangkan masa bersama keluarga. Sela1n itu saya tet4p deng4n h0bi saya membvat leather, main games dan meIukis k4dang-k4dang,

“MeIihat k3s setiap hari men1ngkat memang buat saya jad1 parano1d juga la. Nak keIuar pun takvt sebab kita dekat rumah ada anak-anak kecil. Saya memang sang4t berj4ga-j4ga.

“Saya berh4rap sang4t dan berd0a svpaya saya t4k Ieka dengan ke4daan sekeIiling… S0P sangat pent1ng, kalav t4k ada benda pent1ng, saya memang t4k keIuar. Dem1 menj4ga orang tersayang,” ujarnya.

Untuk rek0d Shukri mend1rikan rumah tangga dengan Tya Adnan pada 20 November 2015 dan dikurn1akan dua cahaya mata, Aira Ameena, 5 dan Maleeq Miqayl yang kin1 berusia 11 bulan.

sumber :mStar