“Ko P4ntang Ke Tak ni? Kemain Lasak” Feeya Iskandar Dikec4m Netizen

Lebih dikenali dengan nama Feeya Iskandar atau Cik Piah, pemilik nama Nor Shafiza binti Iskandar Azizan ini berasal dari Pasir Gudang, Johor.

Feeya Iskandar merupakan seorang yang berpengalaman sebagai penyampai di beberapa buah stesen radio. Gemar berkongsi tips dan petua berguna buat pendengar setia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by feeyaiskandar (@feeyaiskandar)


Menerusi laman sosial Instagram, seminggu yang lepas Feeya telah selamat melahirkan anak ke 3.

123 push!!

dlm berdebor smpt buat live ye lah jap ag nk masuk labour room.so buat senaman ringan supaya cpt sikitt bukak nya hik3

Terbaru di instagram Feeya terdapat satu video dimana telah mendapat perhatian netizen.Apa tidaknya,baru semingu melahirkan dah berjoget.

ramai cakap cik piah ni mcm x pantang, bertenaga jek. hahaha. ye la wak kite nak jaga 3 boboiboi mana blh terbaring jekkk. x pe #manjaboost kan ada ?? tgk lah malique tu di tolak nya mummy gitu je sbb bior dia joget katanyaaa ??

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by feeyaiskandar (@feeyaiskandar)


Video yang berudasi beberapa minit tersebut telah menjadi buah mulut netizen.Pelbagai komen negatif yang telah netizen tinggalkan di IG Feeya.

KOMEN NETIZEN:

Sumber:Instagram feeyaiskandar