Beli Barangan Keperluan Harian Harian Online – Kongsian Youtuber Malaysia

PERlNTAH Kawalan Pergerakan (PKP) memasuki kali ketiga dan kali ini  beberapa SOP baharu diperkenalkan seperti jangka masa 2 jam untuk berada di kedai dan waktu perniagaan yang dipendekkan. Secara tak langung, perkara ini semestinya merisaukan orang ramai, lagi-lagi mereka yang nak keluar untuk mendapatkan barang dapur atau barang keperluan lain.

Baru-baru ini seorang influencer terkenal, Bella Khan ada kongsikan senarai ‘r4hsia’ kedai online yang beliau gunakan untuk cari macam-macam barangan keperluan harian macam sayvr, 4yam, d4ging dan lain-lain.

Kalau nak diikutkan, sebenarnya ada banyak lagi kedai online yang menjval barang-barang keperluan harian, tapi apa yang dikongsikan dalam bebenang Bella tersebut adalah kedai-kedai kegemaran beliau sendiri.

Kalau korang tengok senarai bebenang tu ada kedai sayur, se4food, 4yam, d4ging, buah dan barang-barang keperluan yang lain.

Lepas Ni Beli Online Ajelah

Ramai pengikvt Youtuber terkenal ini setuju dan mengesyorkan juga pembelian barangan harian secara online. Selain menjimatkan masa, pastinya korang tak perlu lagi risau tentang perkara-perkara lain macam mencari parking, terp4ksa kelvar rumah dan lain-lain.

My dad pun pernah beli oreo & susu farm fresh banyak untuk kakak

sumber : LobakMerah